Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

M.U.F.E "Smoky Lash" Mascara Vs Benefit "They 're Real" Mascara

Αναρτήθηκε από Unknown στις 11/21/2015 07:06:00 μ.μ.


Γειά σας ομορφιές μου!!! Στο σημερινό post αποφάσισα να σας κάνω ένα crash test ανάμεσα σε δύο high-end μάσκαρα οι οποίες υποστηρίζουν ότι κάνουν τα ίδια πράγματα!
Αυτές είναι: η Smoky Lash από την Make Up For Ever και η They 're Real από την Benefit. Και οι δύο υποστηρίζουν ότι δίνουν όγκο, μήκος και γύρισμα στις βλεφαρίδες. Αλλά ας πάμε να δούμε τα αποτελέσματα της σύγκρισης!

Θα ξεκινήσω με την They 're Real. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι με το πρώτο στρώμα μάσκαρα δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα, τις ανασηκώνει και τους δίνει λίγο παραπάνω μήκος. 

                                         Το μάτι μου χωρίς καθόλου μάσκαρα.


Στο δεύτερο στρώμα μάσκαρα τους δίνει ακόμα περισσότερο μήκος και γύρισμα. Δεν τις κολλάει ιδιαίτερα μεταξύ τους, το αντίθετο θα έλεγα ότι κάνει λίγο διαχωρισμό.


Δεν μπορώ να πώ ότι δίνει πολύ όγκο, αλλά πιο πολύ μήκος, διαχωρισμό και γύρισμα. Αυτό που μου αρέσει πολύ, αν και τις πρώτες φορές που την χρησιμοποιήσα δεν με βόλευε, είναι το βουρτσάκι της. Έχει πλαστικό βουρτσάκι και στην άκρη του είναι λίγο πιο στρογγυλό ώστε να πιάνει και τις μικρές τριχούλες που συνήθως δυσκολευόμαστε να τις πιάσουμε με τα υπόλοιπα βουρτσάκια.



Πάμε τώρα στην Smoky Lash μάσκαρα. Αυτό που παρατηρώ κατευθείαν στο πρώτο στρώμα μάσκαρα, είναι ότι δίνει όγκο και γύρισμα στις βλεφαρίδες.


Στο δεύτερο στρώμα δίνει περισσότερο όγκο και μήκος αλλά και γύρισμα στις βλεφαρίδες.


Παρατήρησα ότι δίνει το εφέ "αράχνης", δηλαδή τις κολλάει λίγο μεταξύ τους τις βλεφαρίδες και δεν κάνει τόσο πολύ καλό διαχωρισμό. Γενικά το αποτέλεσμα της είναι κάπως πιο βαρύ από της They 're Real. Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο και πυκνό και κρατάει πάνω της λίγο παραπάνω προϊόν.


Τους έκανα ένα 6ωρο τέστ όπου φορούσα την μία στο ένα μάτι και την άλλη στο άλλο. Αυτό που παρατήρησα μετά από 6 ώρες, είναι ότι η They 're Real είχε κρατήσει το γύρισμα στις βλεφαρίδες ενώ η Smoky Lash είχαν πέσει λίγο. Σε καμία από τις δύο δεν παρατήρησα να έχει μουτζουρώσει κάτω από τα μάτια.
Γενικά είναι δύο καλές μάσκαρα και έχεις την δυνατότητα να χτίσεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Απλά η Smoky Lash δίνει πιο βαρύ απότελεσμα και όγκο για πιο βραδυνά look, και η They 're Real δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα με περισσότερο μήκος και διαχωρισμό.

Αυτά ήταν και από το σημερινό μου πόστ.
Πώς σας φάνηκαν οι δύο μάσκαρα και ποιά έχετε δοκιμάσει ή θα θέλατε να δοκιμάσετε?

Τα λέμε στο επόμενο πόστ...
Μέχρι τότε να είστε καλά και Φιλιά Πολλά!!!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω δοκιμάσει της MUFE. Έχω την They 're Real και την Better than Sex και η δεύτερη μου αρέσει πολύ περισσότερο!! Σε εσένα νομίζω η They 're Real δείχνει πιό καλά! φιλιάαα

Unknown on 22 Νοεμβρίου 2015 στις 7:27 μ.μ. είπε...

Μου αρέσουν και οι 2 είναι η αλήθεια! Απλά την M.U.F.E την χρησιμοποιω αρκετό καιρό και μου είναι δύσκολο να την αποχωριστώ...

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos