Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μακιγιάζ για ανοδικά μάτια

Αναρτήθηκε από Unknown στις 7/24/2015 06:29:00 μ.μ.
Γειά σας και πάλι!!!! Σήμερα θα σας δείξω ένα μακιγιάζ για να κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται πιο ανοδικά. Είναι μία τεχνική για μάτια με καθοδικό σχήμα ή για όσες θέλουν απλά να έχουν ακόμα πιο ανοδικό σχήμα στα μάτια τους.



Πάντα στην αρχή του μακιγιάζ των ματιών ξεκινάμε απλώνοντας λίγο eye primer στα πάνω και κάτω βλέφαρα μέχρι κάτω από το τόξο του φρυδιού, ώστε να απλώνονται οι σκιές πιο εύκολα και να κρατήσει το μακιγιάζ όσο το δυνατό πιο πολύ! Εγώ εδώ χρησιμοποίησα το primer απο H&M.


Ξεκίνησα απλώνοντας για βάση μία λευκή σκιά. Διάλεξα λευκή σκιά αντί για μπεζ, για να δώσει πιο πολύ φως στο βλέμα. Η λευκή σκιά που χρησιμοποίησα είναι η Nougat από την παλέτα Au naturel της εταιρίας Sleek .

                                                    

Στην συνέχεια πάνω από την λευκή σκιά έβαλα μία σκιά σε ροζ-σομόν χρώμα, από μία παλέτα από τα Sephora. Η παλέτα είναι η Brunette eyes No.8.


Τώρα είναι τα πιο βασικά βήματα και αυτά που θα μας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Παίρνω με ένα πινέλο μια καφέ σκούρα ματ σκιά, για να δημιουργήσω γωνία και βάθος στο μάτι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και λίγο πιο ανοιχτή σκιά αν θέλουμε. Εγώ χρησιμοποίησα την σκιά Bark από την Au naturel


Απλώνω την σκιά έτσι ώστε να δημιουργήσω ένα V στην εξωτερική γωνία του ματιού, και μετά την απλώνω και στην κόγχη. Προσοχή δεν θέλω να φτάσω την σκιά μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού, αλλά μέχρι την μέση ή τα 3/4.



Στην συνέχεια σβήνω απαλά και με λίγο κυκλικές κινήσεις με ένα πιο φουντωτό πινέλο για blending. 


Για να μην ξεφύγουμε εκτός του ματιού όταν ανακατεύουμε και σβήνουμε τις σκιές, και ειδικά για να δώσουμε ανοδική πορεία, κρατάμε σε λοξή θέση ένα άλλο πινέλο δίπλα από το μάτι σαν οδηγό. Το πινέλο καλό είναι να ακολουθεί την ευθεία με την άκρη της μύτης,ματιού, φρυδιού.


Μετά ξανακάνω την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας μία μαύρη ματ σκιά πάνω από την καφέ, για να δώσει πιο πολύ βάθος και έντονο αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησα την μαύρη σκιά Noir από την Au naturel.



Τέλος για να γίνει πιο smokey το μακιγιάζ βάζω στο κάτω βλέφαρο την καφέ σκιά που χρησιμοποίησα και στο πάνω βλέφαρο, και στην εσωτερική γωνία και κάτω από το τόξο του φρυδιού χρησιμοποίησα μία σκιά σε μπεζ χρώμα με shimmer από την ΜΑC (δεν μπορούσα να δω το όνομα της σκιάς γιατί είχε σβηστεί).




Τελειώνουμε βάζοντας μάσκαρα και...Voila το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ!!!!



Άμα το μακιγιάζ αυτό θέλουμε να το κάνουμε πιο βραδινό μπορούμε να προσθέσουμε και eyeliner ή λίγο μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή του ματιού, και κατά προτίμηση μόνο στην εξωτερική πλευρά.

Αυτό ήταν και το σημερινό μου πόστ....!!! Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Δήμητρα που ήταν το μοντέλο μου και με βοήθησε να το κάνω! :)

Ελπίζω να σας άρεσε και να σας φάνηκε ενδιαφέρον! Ότι απορία έχετε ή αν γενικά θέλετε να ρωτήσετε κάτι θα χαρώ να το δω στα σχόλια!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!










2 σχόλια :

Unknown on 12 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:35 μ.μ. είπε...

Πολύ λαμπερό! Ωραίο!

Unknown on 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:47 μ.μ. είπε...

Χαίρομαι που σας αρέσει!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos