Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ombre Lips!!!

Αναρτήθηκε από Unknown στις 1/25/2016 10:18:00 μ.μ.


Γειά σας και πάλι!!! Δεν χάθηκα!!! Εδώ παραμένω!!! Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για να γράψω στο blog μου ένα ακόμα πόστ! Αυτή την φορά σκέφτηκα να σας δείξω μια πολύ απλή τεχνική για να δημιουργήσετε ombre εφέ στα χείλη σας!

Το ombre όπως πολλοί θα ξέρουμε είναι η τεχνική σταδιακής μετάβασης από ένα πιο σκούρο χρώμα σε πιο ανοιχτό ή και αντίστροφα! Συνήθως τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι της ίδιας χρωματικής απόχρωσης αλλά μπορούμε να παίξουμε και λίγο παραπάνω μαζί τους και να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά χρώματα εντελώς μεταξύ τους!

Ξεκινάμε πάντα με καλά ενυδατωμένα χείλη.Το πρώτο βήμα είναι να κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών μας και να γεμίσουμε λίγο προς τα μέσα και να αφήσουμε το κέντρο των χειλιών καθαρό για το άλλο χρώμα. Εγώ κάνω συνήθως και μια γραμμή στο κέντρο του κάτω χείλους για την αίσθηση των πιο σαρκώδη χειλιών.


Στην συνέχεια γεμίζουμε το κενό με το άλλο χρώμα μας και το σημείο που ενώνονται τα δύο χρώματα το σβήνουμε απαλά με ένα πινέλο χειλιών για να ανακατευτούν το ένα μέσα στο άλλο!


Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην είναι τόσο εμφανές το ανοιχτό χρώμα αλλά σίγουρα δίνει πιο πολύ φώς στο κέντρο των χειλιών και τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη!

Τα κραγιονάκια που με βοήθησαν να κάνω το ombre εφέ είναι το #02 από τα Matte Lipstick Crayon της Golden Rose το οποίο είναι το σκούρο χρώμα που έκανα το περίγραμμα, και το κόκκινο χρώμα στο κέντρο είναι το Hot Lava Love από H&M (νομίζω ότι δεν κυκλοφορεί πια).



Αυτή ήταν και από εμένα η δική μου εκδοχή της τεχνικής των ombre χειλιών! Ελπίζω να σας φάνηκε αρκετά εύκολη και να την δοκιμάσετε όσες δεν την έχετε δοκιμάσει ακόμα! Σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις!!!

Τα λέμα στο επόμενο πόστ!
Μέχρι τότε να είστε καλά και πάντα όμορφες!!!
Φιλάκια Πολλά!!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos