Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Αγαπημένα της χρονιάς 2015!!!

Αναρτήθηκε από Unknown στις 12/28/2015 05:41:00 μ.μ.


Γειά σας και πάλι και Χρόνια Πολλά!!!! Επέστρεψα πάλι, μετά από μια μικρή απουσία από το blog μου, και ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω να ανεβάζω όσο πιο συχνά γίνεται, γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου έχει περιοριστεί!!! Άλλωστε δεν μπορούσα να σας αφήσω χωρίς ένα πόστ μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς!!!

Αυτή την φορά επιστρέφω με ένα πόστ το οποίο θα είναι σε 2 μέρη! Θα σας δείξω τα αγαπημένα μου προϊόντα της χρονιάς αυτής, και με τον τρόπο αυτό θα την αποχαιρετήσουμε κιόλας από το blog μου!
Οπότε ας ξεκινήσω σιγά σιγά...

Πάμε πρώτα με τις αγαπημένες μου παλέτες....Η παλέτα που με συνόδεψε σε πολλά μακιγιάζ μου αυτή την χρονιά και ελπίζω να συνεχίσει και την επόμενη, είναι η Au naturel από την Sleek! Την έχω αγαπήσει τόσο πολύ τόσο για την ποιότητά της αλλά όσο και για τα υπέροχα γήινα χρώματα που περιέχει. Είναι όλα τα χρωματάκια τόσο εύκολα να τα χρησιμοποιήσεις, ώστε να δημιουργήσεις από ένα απλό μακιγιάζ, μέχρι το πιο λαμπερό ή smokey για τις βραδινές σου εμφανίσεις!!!


Η επόμενες δύο παλετίτσες είναι και οι πιο πρόσφατες αγορές μου τον τελευταίο μήνα, αλλά πρόλαβαν να με κερδίσουν από την πρώτη κιόλας χρήση!!! Η μία είναι η Comfort Zone από την Wet  n' Wild. Με κέρδισαν σε αυτή τα υπέροχα χρώματα της δεξιάς στήλης της, και ειδικά το τελευταίο χρωμάτακι που είναι πολύ ιδιαίτερο! Η άλλη παλέτα είναι ένα contour kit από την Maybelline, η Master Sculpt! Έχει ένα χρώμα για τις φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο και ένα για λάμψεις. Το χρώμα για την φωτοσκιάση μου ταίριαξε πολύ καλά, γιατί είναι αυτό ακριβώς που ήθελα. Είναι καφέ με λίγο γκρί υποτόνους, που δίνουν την αίσθηση της φυσικής σκιάς στο πρόσωπο! 

Τα αγαπημένα μου κραγιονάκια αυτή την χρονιά ήταν της Golden Rose, τα Velvet Matte Lipstick και Matte Lipstick Crayon! Και τα δύο με άφησαν πολύ ενθουσιασμένη με την ποιότητά τους και ήταν βασικά τα κραγιόν που χρησιμοποιούσα όλη την χρονιά! Όσα λόγια και να πώ για αυτά τα κραγιονάκια είναι λίγα!


Αγαπημένη βάση και κονσίλερ για την χρονιά ήταν της L' Oreal το Mattiffying Infallible Foundation και το Fit Me της Maybelline! Τα αγάπησα και τα δύο και επλίζω η Maybelline να ξαναφέρει το Fit me στην αγορά!


Τέλος το αγαπημένο μου εργαλειάκι που με βοήθησε να κάνω τα πιο ωραία μακιγιάζ, είναι ένα blending πινέλο από την Bdellium Tools το 785. Είναι πολύ βολικό, κάνει πολύ καλή ανάμειξη των σκιών και πάνω απ' όλα έχει προσιτή τιμή!


Αυτό ήταν το σημερινό μου πόστ με τα αγαπημένα προϊόντα για μακιγιάζ του 2015!
Σύντομα θα έρθει και το 2ο μέρος με τα υπόλοιπα προϊόντα που αγάπησα και χρησιμοποίησα πολύ φέτος!
Εσείς τι προϊόντα λατρέψατε αυτή την χρονιά?

Τα λέμε στο επόμενο πόστ!
Φιλάκια Πολλά!!!









2 σχόλια :

kota alaniara on 26 Ιανουαρίου 2016 στις 7:12 μ.μ. είπε...

ελπίζω να το είδες ότι το foundation της l'oreal είναι σε προσφορά σε hondos και galerie στα 12 ευρώ! <3 ένα μεγάλο μπράβο για τα άρθρα σου Και ευχαριστώ πολύ που με έκανες να θέλω να ψωνίσω πάλι..

Unknown on 26 Ιανουαρίου 2016 στις 8:18 μ.μ. είπε...

Σε ευχαριατώ για τα καλά σου λόγια!!! την είδα την προσφορά αλλά πρόλαβα και πήγα και πήρα πριν την βάλουν (κλαψ)!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos