Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

The Starter's Kit

Αναρτήθηκε από Unknown στις 9/24/2015 07:46:00 μ.μ.


Γειά σας!!! Στο σημερινό πόστ θα σας μιλήσω για τα προϊόντα του μακιγιάζ που κατά την γνώμη μου πρέπει να έχει ή να πάρει μια κοπέλα αρχάρια στο μακιγιάζ που τώρα ξεκινάει να βάφεται και να μαθαίνει.


Η βάση!

Πιστεύω ότι όταν ξεκινάει μία κοπέλα να πειραματίζεται σιγά σιγά δεν είναι ανάγκη να πάρει κατευθειάν ένα foundation, καθώς η σωστή επιλογή του είναι μερικές φορές δύσκολη ή μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη. 



Οπότε καλύτερα είναι να ξεκινήσεις με μία BB κρέμα οι οποίες δεν κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις, συνήθως οι αποχρώσεις είναι τρείς και είναι εύκολο σχετικά να βρεις την ομάδα που ανήκεις. Είναι πιο οικονομικές από ένα foundation, έχουν οφέλη και ενυδατικής κρέμας, κυκλοφορούν σε διαφορετική μορφή ανάλογα για την ανάγκη κάθε επιδερμίδας, και προσφέρουν ελαφριά μέχρι μέτρια κάλυψη. Plus ότι έχουν SPF!!! Η δική μου πρόταση είναι η BB κρέμα της Garnier που μπορείς να την βρείς ακόμα και στα σούπερ μάρκετ σε οικονομική τιμή.

Αν τώρα έχεις κάποιες ατέλειες ή και μαύρους κύκλους και θες να τα καλύψεις, πρέπει να εφοδιαστείς με ένα κονσίλερ!!! Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα κονσίλερ κοντά στον δικό σου χρωματικό τόνο. Μην παίξεις με πιο ανοιχτές αποχρώσεις για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλό (και ειδικά σε φωτογραφίες). Οπότε το κονσίλερ που θα πάρεις να προσέξεις να ταιριάζει στο δικό σου φυσικό χρώμα για να μπορείς να καλύπτεις σημαδάκια αλλά και τους μαύρους κύκλους. Η δική μου πρόταση είναι το Fit Me κονσίλερ από την Maybelline αλλά και το Ideal Cover Liquid Concealer της Seventeen.

To τελευταίο για την βάση είναι μία πούδρα που θα σου σετάρει τα υπόλοιπα προϊόντα της βάσης ,θα δώσει περισσότερη διάρκεια και θα απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα. Μπορείς και κατά την διάρκεια της υπόλοιπης μέρας να την ανανεώσεις. Η πρότασή μου είναι η Mattifying Compact Powder από την Essence.

Δώσε χρώμα!!!

Για να μην δείχνει το πρόσωπο σου ανέκφραστο χλωμό και κουρασμένο χρησιμοποίησε ένα ρουζ. Καλύτερα είναι να πάρεις ένα χρώμα φυσικό που θα σου δείχνει το πρόσωπο πιο νεανικό, θα ταιριάζει με ότι φορέσεις και με όλες τις ώρες της ημέρας. Η δική μου πρόταση είναι το Silky Touch Blush στην απόχρωση Adorable από την Essence.



Αν τώρα θέλεις να βαφτείς για μία βραδινή έξοδο ή μία καλύτερη περίσταση θα σου πρότεινα να πάρεις ένα κραγιόν σε φυσικό χρώμα. Μην δοκιμάσεις έντονα χρώματα από την στιγμή που δεν έχεις ξαναβάλει κραγιόν στην ζωή σου. Σου προτείνω το Supreme Lipstick στην απόχρωση 179 από την Seventeen.
Αν πάλι θες καθημερινά να φοράς στα χείλη σου κάτι για να σου δίνει λίγο χρώμα, θα σου πρότεινα να πάρεις ένα lip balm με λίγο χρώμα, που και θα σου χρωματίσει πολύ ελαφριά τα χείλη και θα στα κρατήσει ενυδατωμένα.

Έντονο βλέμμα!!!

Πάμε στα μάτια τώρα!!! Σίγουρα θα θέλεις το βλέμμα στα μάτια σου να είναι πιο έντονο. Μία είναι η λύση για εσένα που είσαι αρχάρια (χμμ...και για όλες μας)! Μάσκαρα!!!!


Υπάρχουν πάρα πολλές στο εμπόριο! Προσπάθησε να βρείς αυτή που θα σου δώσει το κατάλληλο αποτέλεσμα στις δικές σου βλεφαρίδες. Δηλαδή άμα θέλεις όγκο θα πάρεις μία για όγκο! Ακόμα υπάρχουν και αυτές που υπόσχονται περισσότερα από ένα αποτελέσματα...δηλαδή όγκο,μήκος, γύρισμα. Εδώ έχω αρκετές να σου προτείνω! Αλλά θα σου δείξω τις αγαπημένες μου που δεν θα τις αποχωριστώ ποτέ. Η μία είναι η Smoky Lash από Make Up Forever και η άλλη η High Impact Mascara από την Clinique. Εδώ μπορείς να δεις και μία άλλη μάσκαρα που με άφησε ικανοποιημένη.

More details...

Θα υπάρξουν σίγουρα οι φορές που θα θελήσεις το μακιγιάζ σου να είναι πιο έντονο και εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται όμως να καταξοδευτείς σε παλέτες μακιγιάζ και πολλά άλλα που ουσιαστικά δεν θα ξέρεις και να χρησιμοποιήσεις.


Αυτό που εγώ σου προτείνω είναι να πάρεις μία μικρή παλετίτσα σκιές η οποία θα είναι οικονομική και θα είναι εύκολο να κάνεις συνδιασμούς με τα χρώματα. Καλύτερα αν δεν έχεις ξανακάνει μακιγιάζ στα μάτια είναι να κινηθείς σε γήινα χρώματα που ταιριάζουν σε όλους και με όλα! Η δική μου πρόταση είναι η Quattro eyeshadow παλέτα με ονομασία "To die for" από την Essence.
Βέβαια καλό θα ήταν από το νεσεσέρ σου να μην λείπει ένα μολύβι ματιών. Είτε σε μαύρο χρώμα ή ακόμα και σε μπέζ για πρωινό μακιγιάζ και για να δείξουν πιο ξεκούραστα τα μάτια σου. Στην φωτογραφία έχω ένα μαύρο μολύβι από την Manhattan και ένα μπέζ από την Beauty Line


Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις για το νεσεσέρ μίας κοπέλας που έρχεται τώρα σε επαφή με το μακιγιάζ. Σίγουρα δεν είναι ανάγκη να ξοδευόμαστε σε ακριβά προϊόντα  από την στιγμή που μπορούμε να βρούμε και άλλα αντίστοιχα σε καλή ποιότητα και τιμή!
Αυτό όμως είναι στην κρίση του καθένα και επιλέγει τα προϊόντα που τον βολεύουν!!!


Ελπίζω να σας άρεσε και να το βρήκατε ενδιαφέρον και χρήσιμο!!!
Τα λέμε στο επόμενο πόστ!!!

Φιλιά Πολλά!!!





Review για Garnier BB cream και Silky Touch Blush εδώ!
Review για Fit Me κονσίλερ και Quattro eyeshadow εδώ!
Review για Ideal Cover Liquid Concealer εδώ!
Review για Supreme Lipstick εδώ!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos