Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Summer Haul!!!! Part 2

Αναρτήθηκε από Unknown στις 9/04/2015 09:13:00 μ.μ.


Γειά χαρά και πάλι!!! Επιτέλους βρήκα χρόνο να γράψω το δεύτερο μέρος των καλοκαιρινών αγορών μου!!! Στο πόστ αυτό, και όπως φαίνεται στην φωτογραφία, οι αγορές αυτές αφορούν προϊόντα χειλιών!!! Οπότε ας πάμε να τα δούμε ένα ένα!!!


Πρώτα θα μιλήσω για τα πραγματάκια από την NYX! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με όλα!!! Πρώτα θα μιλήσω για το ματ κραγιόν! Διάβαζα και έβλεπα σε άρθρα και βίντεο για αυτά τα κραγιόν, και παντού τα εξυμνούσαν! Δεν είχαν κι όμως κανένα άδικο!!! Νομίζω ότι είναι υπερτέλεια κραγιονάκια!!! Εγώ πήρα την απόχρωση Euro Trash!




Όταν το απλώνεις νιώθεις μία βουτυρένια αίσθηση! Καμία σχέση με όλα τα άλλα ματ κραγιόν που έχω δοκιμάσει, που συνήθως σου τραβάνε τα χείλη! Απλώνεται πάρα πολύ ομοιόμορφα και εύκολα λόγω της μαλακής υφής του!






Η απόχρωση που πήρα είναι ένα φυσικό χρωματάκι, με καφέ-ρόζ υποτόνους. Είναι τέλειο για πρωινό μακιγιάζ αλλά και για όλη την μέρα! Η τιμή του είναι στα 8,45 ευρώ.


Από την ΝΥΧ πήρα επίσης και δύο μολυβάκια για τα χείλη! Το ένα είναι η απόχρωση Burgundy και το άλλο η απόχρωση Mauve. Η τιμή τους είναι στα 5,45 ευρώ το καθένα.




Το Burgundy είναι ένα βυσσυνί-κόκκινο χρώμα. Ένα χρώμα που έγινε πολύ τάση τον προηγούμενο χειμώνα και απ΄ότι φαίνεται συνεχίζει και φέτος. Απλώνεται πολύ εύκολα και μπορεί να φορεθεί και μόνο του σαν κραγιόν.







Το Mauve έχει μόβ-καφέ απόχρωση, αρκετά φυσική, και το πήρα για να ταιριάζει με το Euro Trash. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε ότι δεν απλώνεται το ίδιο εύκολα όπως το Burgundy





Μία άλλη αγορά που έκανα, είναι ένα υγρό ματ κραγιόν διαρκείας, από την εταιρία Lovely, από το κατάστημα Dust & Cream. Πήρα την απόχρωση 1, που είναι ένα φυσικό ρόζ στο χρώμα του σάπιου μήλου. Μου αρέσει πάρα πολύ να το φοράω με smokey μακιγιάζ αλλά και με πιό φυσικό καθώς είναι ένα "ήσυχο" χρώμα! Η διάρκειά του είναι πολύ ικανοποιητική (4-5 ώρες) και δεν έχεις την αίσθηση ότι σου τραβάει τα χείλη!




Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το απλικατέρ που έχει. Το βρίσκω κάπως πιο μεγάλο απ΄ότι έχω δει σε άλλα υγρά κραγιόν, και μπορεί στις άκρες των χειλιών να με δυσκολέψει κάπως για να το απλώσω. Επίσης νιώθω όταν το φοράω σαν να κολλάνε λίγο τα χείλη, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Η τιμή του ήταν νομίζω στα 3,50 ευρώ.

Ο αγαπημένος μου συνδιασμός που δοκίμασα με τα καινούρια κραγιονάκια-μολυβάκια που πήρα, και που πιστεύω ότι θα το φορέσω αρκετά φέτος, είναι ο συνδιασμός του Burgundy μολυβιού της ΝΥΧ και το υγρό κραγιόν της Lovely!!! Έχουν τέλειο αποτέλεσμα αυτά τα δύο μαζί!




Παρακάτω έκανα και swatch στο χέρι για να φανούν οι αποχρώσεις λίγο πιο καθαρά! Με φλας και χωρίς!





Έφτασε στο τέλος του και αυτό το πόστ!!! 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο κραγιόν της ΝΥΧ ή από την Lovely και πώς σας φάνηκαν? 

Ελπίζω να σας άρεσε το πόστ και να το βρήκατε αρκετά ενδιαφέρον!!!

Σας αφήνω μέχρι την επόμενη φορά!!! Να είστε καλά!!!
Φιλάκια Πολλά!!!


























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos