Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Summer Haul!!!! Part 1

Αναρτήθηκε από Unknown στις 8/27/2015 06:57:00 μ.μ.


Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και ήρθε η ώρα να επιστρέψω πάλι στο blog μου!!!
Σήμερα η ανάρτηση που θα κάνω είναι για τις beauty αγορές μου που έκανα λίγο πριν φύγω για διακοπές!!!
Κάποια από τα προϊόντα αυτά πρόλαβα να τα δοκιμάσω, κάποια άλλα όχι. Θα ξεκινήσω γρήγορα γιατί είναι αρκετά πραγματάκια και όπως φαίνεται από τον τίτλο θα υπάρξει εντός ολίγων ημερών και Part 2!!!!


Η πρώτη αγορά με την οποία θα ξεκινήσω είναι μία αδιάβροχη μάσκαρα της Essence, η All Eyes On Me. Η μάσκαρα αυτή υπόσχεται ότι μπορεί να δώσει μήκος, όγκο και γύρισμα στις βλεφαρίδες. Έχει σχετικά λεπτό τρίχινο βουρτσάκι και εφαρμόζεται εύκολα. Μπορείς να την "χτίσεις" ανάλογα με τα στρώματα της μάσκαρα που θα βάλεις και έτσι θα έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα!





Το σχήμα που έχει το βουρτσάκι καθώς και ότι δεν είναι πολύ παχύ με βοήθησε να βάζω καλύτερα την μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες χωρίς να μουτζουρωθώ. Δεν παρατήρησα να "τρέχει" κατά την διάρκεια της ημέρας κάτι που σημαίνει ότι είναι τέλεια να φορεθεί σε ζεστές μέρες ή αν είμαστε έξω πολλές ώρες. Δεν είδα να δίνει πολύ έντονο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες, αλλά για ένα πρωινό μακιγιάζ είναι ότι πρέπει αφού δεν βαραίνει το βλέμμα. Φεύγει εύκολα με ντεμακιγιάζ υγρό, αλλά στις διακοπές μου επειδή είχα μαζί μου μόνο μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, είδα ότι βγαίνει και με αυτά. Η τιμή της είναι στα 2,49 ευρώ!!!!
Ένα tip που ακολούθησα για τις φορές που ήθελα πιο έντονο αποτέλεσμα, ήταν να βάλω δύο στρώματα από την συνηθισμένη μάσκαρα που χρησιμοποιώ και μετά έβαζα ένα στρώμα από την αδιάβροχη ώστε να "θωρακίσει" την άλλη μάσκαρα και να μην "τρέξει" από την ζέστη.


Συνέχεια τώρα έχει ένα προϊόν που με έχει αφήσει πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η βάση για σκιά της Essence, η I Love Stage. Είχα δει στο ίντερνετ πολύ καλές κριτικές για τη βάση αυτή και να τη συγκρίνουν με την βάση της Urban Decay, Primer Potion.


                                                   


Το αποτέλεσμά της είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!! Οι σκιές απλώνονται πολύ εύκολα, τα χρώματα φαίνονται πιο ζωηρά και το μακιγιάζ κρατάει για πολλές ώρες αναλλοίωτο. Κυκλοφορεί σε μία μόνο απόχρωση, σε μπεζ που πορτοκαλίζει λίγο, αλλά αν την απλώσεις καλά στο βλέφαρο δεν φαίνεται καθόλου. Η τιμή της είναι στα 3.19 ευρώ!


Σειρά τώρα έχει μία μικρή παλετίτσα της Essence που περιέχει τέσσερις σκιές σε γήινα χρώματα. Είναι από την σειρά Quattro eyeshadow και ονομάζεται "To die for". Το μέγεθός της είναι τέλειο για το νεσεσέρ των διακοπών.




Οι σκιές έχουν πολύ καλή απόδοση. Περιέχει μία μπέζ σκιά για βάση στο βλέφαρο, μία ματ καφέ για την κόγχη του ματιού, μία καφέ-χρυσή σκιά για πιο έντονο αποτέλεσμα και μία σκιά λευκή με shimmer, κατάλληλη για την εσωτερική γωνία του ματιού και για το κόκκαλο του φρυδιού, για να δώσει φώς στο βλέμμα. Η τιμή της είναι στα 3,79 ευρώ!


Επόμενη αγορά είναι μία πούδρα της Essence, η Mattifying compact powder στην απόχρωση "4-Perfect Beige".


Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα την πούδρα αυτή, αλλά την πήρα γιατί η πούδρα που έχω τελειώνει και είπα να δοκιμάσω κάποια από άλλη εταιρία. Η τιμή της είναι στα 3,59 ευρώ.


Μία άλλη αγορά από την Essence που έχω στην ανάρτηση αυτή είναι τα δύο μανό-βάσεις που έχει η εταιρία, στην σειρά με το τζέλ αποτέλεσμα χωρίς λάμπα. 




Το ένα είναι η βάση και το άλλο το toap coat. Εφαρμόζονται πριν και μετά το κανονικό χρώμα. Η διάρκεια που προσφέρουν στο μανό είναι μία εβδομάδα περίπου. Είχα δοκιμάσει και σε ένα πιο παλιό ποστ ένα από τα μανό της σειράς αυτής και δεν είχε την ίδια διάρκεια όσο είχε με τις δύο βάσεις. Η τιμή τους είναι 3,19 ευρώ το καθένα.


Ένα άλλο προϊόν που λάτρεψα, για το οποίο είχα δει επίσης πολλές καλές κριτικές, είναι το Fit Me κονσίλερ της Maybelline. To πήρα στην απόχρωση 15-Fair




Είναι μπέζ ανοιχτό με ροζ υποτόνους. Έχει μέτρια κάλυψη, δεν δημιουργεί αντιαισθητικές γραμμές κάτω από τα μάτια και ειδικά όταν το σετάρω γρήγορα με πούδρα. Είναι κατάλληλο και για να καλύπτουμε τοπικά κάποιες ατέλειες. Η τιμή του είναι στα 7,80 ευρώ.


Η επόμενη αγορά μου είναι από την Garnier, μία λοσιόν καθαρισμού για το πρόσωπο, που απευθύνεται σε μεικτές ή λιπαρές επιδερμίδες.
  


Υποστηρίζει ότι καθαρίζει και τονώνει τους πόρους, καθώς περιέχει απολεπιστικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και καθαριστικό φυτικό εκχύλισμα. Είναι parabens-free που σημαίνει ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι ευαίσθητες επιδερμίδες. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα θα επιστρέψω με ένα review. Η τιμή του αν θυμάμαι καλά (γιατί έχασα την απόδειξη), είναι στα 6 ευρώ.


Ένα άλλο προϊόν που πήρα καθώς ήθελα πολύ να το δοκιμάσω γιατί επίσης έβλεπα καλές κριτικές, είναι το Batiste Dry Shampoo.




Πήρα αυτό με την μυρωδιά Fresh. Πραγματικά η μυρωδιά του είναι τόσο φρέσκια και δροσερή που νομίζεις ότι μόλις λούστηκες. Απορροφάει ικανοποιητικά την λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών και δίνει όγκο. Η τιμή του είναι στα 3.59 ευρώ.


Η τελευταία αγορά μου για σήμερα είναι δύο πινέλα για μακιγιάζ. Το ένα είναι ένα πινέλο blending, για ανακάτεμα των σκιών δηλαδή, και το άλλο είναι ένα πινέλο βεντάλια.




Το blending πινέλο είναι από την Essence. Είναι αρκετά φουντωτό και απαλό για να κάνει ανάμειξη στις σκιές. Η τιμή του είναι στα 1.89 ευρώ. Το πινέλο βεντάλια είναι από την Niobe και η τιμή του ήταν περίπου 2,50-3 ευρώ. H χρήση των πινέλων σε σχήμα βεντάλιας είναι να βοηθάνε να διώξουμε ότι σκιές που μπορεί να έχουν πέσει κάτω από την περιοχή των ματιών κατά την διάρκεια του μακιγιάζ, αλλά και για να βάζουμε highlighter. Το συγκεκρινένο πινέλο όμως δεν με έχει άφησει καθόλου ευχαριστημένη. Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου ακόμα, και φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω γιατί έχει σκληρές τρίχες και το πιο πιθανό είναι είτε να μου κομματιάσει τα προϊόντα μου ή να έχω την αίσθηση ότι μου ξύνει το πρόσωπο.


Αυτό ήταν το 1ο μέρος των καλοκαιρινών αγορών μου!!! Πιστεύω να σας άρεσε!
Αλήθεια εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Και ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά?

Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση!!!
Μέχρι τότε....Φιλιά Πολλά!!!













1 σχόλια :

kota alaniara on 26 Ιανουαρίου 2016 στις 7:07 μ.μ. είπε...

Αγαπάμε όλα τα προϊόντα της essence!!!Σου προτείνω να δοκιμάσεις και τη μάσκαρα φρυδιών της ίδιας εταιρείας Νικόλ μου!

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos